El Deco

Despre EL DECO

EL DECO este mai mult decît o galerie în Centrul Vechi al Bucureștiului și mai mult decît un magazin virtual cu pictură, ceramică, statuete, artă primitivă sau modernă, antichități, artefacte, mobilă, este mai mult decît un loc în care se contopesc arta, frumosul, utilul și emoția directă față de un obiect lucrat manual sau în serie mică. Pentru că EL DECO reprezintă în primul rînd nevoia omului de a-și crea o identitate, o cale spre perfecțiune, un spațiu în care se regăsește și se înțelege. Parafrazându-l pe Nietzsche, care spunea că dacă privești în abis, și abisul privește în tine, pentru omul modern reprezentativă este arta, și dacă o privești, privește și ea în tine, te aduce mai aproape de valorile înalte.

Ce inseamna EL DECO

EL DECO este un concept în care cele trei vîrste ale frumosului se reîntregesc într-un singur spațiu, fie cel fizic, de pe Lipscani 68, fie acest loc virtual care aduce la îndemâna voastră produsele aflate în galerie. Vârstele artei sunt trei, ca și cele ale omului, ele reprezintă trecutul, viitorul și între ele prezentul, momentul de acum, cel în care iei decizia de a fi mai bun, mai frumos, mai puternic prin arta pe care o privești și faci schimb de viață cu ea.

Indiferent că e din trecut, și aici vorbim de obiecte de colecție, tablouri, artefacte, obiecte de cult, statuete, bijuterii, mobilă, vase de argint, vase ceramice, vase din rășină, de sticlă sau metalice, fie că ne referim la artă modernă, futuristă, care pare coborâtă din viitor, și putem găsi cele mai fanteziste viziuni, fie că ne oprim în prezent, la artă contemporană, cu tot ce include ea, de la sticlă, ceramică, lemn sau metal, la pictură, grafică, măști sau mulaj, mergînd pînă la obiecte de decor din diferite culturi, indiferent că vorbim de colecții exotice, africane, indiene, pînă la cele de pe bătrînul nostru continent, toate acestea la un loc sunt o a doua inimă, inima care aduce în voi liniștea pe care o aduce frumosul. Aceștia suntem noi și ne dorim să fim prieteni pe viață!Ce inseamna EL DECO

SC TYCHI AMETIST SRL

CUI 46570735
J40/14812/2022
Sediu: Bucuresti, sect 3, str Calea Dudesti nr 94, et 8, ap 17
IBAN RO46 INGB 0000 9999 1275 9269
ING Bank

ANPC ANPC